Klopi


V sklopu urbane opreme za ulice in mestne parke ponujamo klopi namenjene za zunanjo uporabo. Klopi so sestavljene iz kovinskega okovja in letev, ki so lahko lesene ali plastične. V našem podjetju dajemo prednost reciklirani plastiki, zato so bile naše misli pri razvoju klopi usmerjene v to smer. Prednost klopi iz recikliranega materiala je predvsem v vzdrževanju letev. Letve namreč ne potrebujejo vzdrževanja, ki smo ga vajeni pri lesenih letvah (npr. barvanje…), prav tako pa so te letve močnejše od lesenih.

 

Predstavljamo vam tri osnovne modele klopi:

  • klop EKO MARC EM195 INOX s štirimi letvami
  • klop EKO MARC EM196 s petimi letvami
  • klop EKO MARC AL z naslonom in petimi letvami

 
klop_EM196_eko_muzej

Klop EKO MARC EM195 INOX s štirimi letvami

 

Klop EM195 je rezultat zamisli narediti lepo, moderno klop, ki ne bo pretežka. S to klopjo smo želeli rešiti problem tam, kjer je klop potrebno pogosto prestaviti (npr. dogodek, predstavitev, pogreb…), klop pa mora kljub svoji manjši teži, biti kakovostna in prijetna na pogled. Okovje klopi je izdelano iz peskanega INOXA (nerjaveča pločevina), letve pa so izdelane iz plastike s kovinsko ojačitvijo.

mini-klop_EM195mini-klop_EM195_2mini-klop_EM195_3 

Klop EKO MARC EM196 s petimi letvami

 

Klop EM196 je masivna klop z navpično postavljenimi petimi letvami. Letve klopi so izdelane iz reciklirane plastike in so odporne na zunanje vplive in vandalizem (grafiti…). Okovje klopi je kovinsko (možni izvedbi sta INOX ali pocinkana pločevina, ki je lahko tudi prašno barvana s poljubno barvo). Standardna barva klopi je siva z rjavimi letvami. Klop je primerna za vse vrste javnih površin, še posebej pa za mestne parke in okolice javnih objektov, kot so šolski okoliši, zdravstveni domovi, bolnišnice, občinske stavbe…

mini-klop_eko_marc_141mini-klop_EM196_3mini-klop_EM196_2mini-klop_EM196_1mini-klop_EM196_2mini-klop_EM196_4mini-klop_EM196_5mini-klop_EM196_6 

Klop EKO MARC AL z naslonom in petimi letvami

 

Klop EKO MARC AL je klop sestavljena iz aluminijastega okovja in plastičnih letev. Klop ima štiri letve na sedalnem delu in eno letev na naslonu. Letve je možno prilagoditi (lahko so lesene, iz trde plastike ali pa iz reciklirane plastike), prav tako pa je možna izbira različnih barv okovja ali letev.

mini-klop_AL_z_naslonommini-klop_AL_2mini-klop_AL_3mini-klop_AL_4 

Za več informacij smo vam na voljo preko kontaktnih podatkov ali spletnega obrazca.