Klopi


V sklopu urbane opreme za ulice in mestne parke ponujamo klopi namenjene za zunanjo uporabo. Klopi so sestavljene iz kovinskega okovja in letev, ki so lahko lesene ali plastične. V našem podjetju dajemo prednost reciklirani plastiki, zato so bile naše misli pri razvoju klopi usmerjene v to smer. Prednost klopi iz recikliranega materiala je predvsem v vzdrževanju letev. Letve namreč ne potrebujejo vzdrževanja, ki smo ga vajeni pri lesenih letvah (npr. barvanje…), prav tako pa so te letve močnejše od lesenih.

 

Predstavljamo vam tri osnovne modele klopi:

  • klop EKO MARC EM196 s petimi letvami
  • klop EKO MARC tip POČIVALIŠČE 200 s prečnimi letvami
  • klop EKO MARC AL z naslonom in petimi letvami

 
klop_EM196_eko_muzej

Klop EKO MARC EM196 s petimi letvami

 

Klop EM196 je masivna klop z navpično postavljenimi petimi letvami. Letve klopi so izdelane iz reciklirane plastike in so odporne na zunanje vplive in vandalizem (grafiti…). Okovje klopi je kovinsko (možni izvedbi sta INOX ali pocinkana pločevina, ki je lahko tudi prašno barvana s poljubno barvo). Standardna barva klopi je siva z rjavimi letvami. Klop je primerna za vse vrste javnih površin, še posebej pa za mestne parke in okolice javnih objektov, kot so šolski okoliši, zdravstveni domovi, bolnišnice, občinske stavbe… V enakem stilu vam lahko izdelamo tudi mizo EKO MARC EM196. Klop je dobavljiva tudi s krajšimi letvami (Klop EM134).

mini-klop_eko_marc_141mini-klop_EM196_3mini-klop_EM196_2mini-klop_EM196_1mini-klop_EM196_2mini-klop_EM196_4mini-klop_EM196_5mini-klop_EM196_6 

Klop EKO MARC tip POČIVALIŠČE 200 s prečnimi letvami

 

Klop EKO MARC tip POČIVALIŠČE 200 je klop sestavljena iz pocinkanega okovja in plastičnih letev. Posebnost klopi so letve, ki so obrnjene prečno. Klop ima 12 letev; skupna površina sedalnega dela je 40 x 200 cm. Postavitev klopi priporočamo na obcestnih počivališčih, kjer lahko klop postavimo skupaj z mizo EKO MARC tip POČIVALIŠČE 200. 

Klop EKO MARC AL z naslonom in petimi letvami

 

Klop EKO MARC AL je klop sestavljena iz aluminijastega okovja in plastičnih letev. Klop ima štiri letve na sedalnem delu in eno letev na naslonu. Vse letve so ojačane z aluminijastimi profili. Standardna barva klopi je siva (prašno barvana) z rjavimi letvami.

mini-klop_AL_z_naslonommini-klop_AL_2mini-klop_AL_3mini-klop_AL_4 

Za več informacij smo vam na voljo preko kontaktnih podatkov ali spletnega obrazca.