Inženiring


V podjetju EKO MARC d.o.o. izvajamo lasten inženiring izdelkov in projektov. Opremo vam lahko prilagodimo glede na vaše želje in potrebe. V kolikor prilagoditev že obstoječih izdelkov ni možna, pa zasnujemo povsem nov izdelek. Najprej pripravimo načrte za izdelavo, na podlagi katerih se izdela točno takšen izdelek, kot ga želi kupec. Možno je veliko izvedb; s svojimi izkušnjami in znanjem na tem področju pa vam svetujemo, da skupaj zasnujemo vizualno privlačen in tudi za uporabo praktičen izdelek.

Izdelki, kjer imamo kompetence, so predvsem povezani z okoljem, zbiranjem in prevozom odpadkov, ter drugi večji projekti, kot so prenove sortirnih linij odpadkov, razstavni prostori, tržnice, stojala za kolesa, reklamni panoji in še mnogo več. S partnerji izvedemo projekt od ideje do končne izdelave, kjer ves čas projekta nudimo strokovno podporo.

 

mini-obloga_korita_big

mini-trznica_big

mini-kos_za_odpadke_big

mini-klop_z_oblogo_big

mini-kontejner_big


 

Želite ob večstanovanjskem objektu postaviti ekološki otok? Mi smo pravi naslov za vas: dobavimo vam zabojnike iz kategorije 4-kolesnih plastičnih zabojnikov ali zvonov, prav tako pa poskrbimo za vse potrebno v kolikor želite imeti ekološki otok ograjen ali zagrajen, pa naj bo to le z betonskimi elementi ali s kovinsko ograjo, streho in vrati na ključ.

Standardne dimenzije kontejnerjev za transport odpadkov ne zadovoljijo vaših potreb? Nudimo vam možnost preureditve kontejnerja ali razvoj kontejnerja prilagojenega vašim željam in potrebam.

 

Za več informacij smo vam na voljo preko kontaktnih podatkov ali spletnega obrazca.