Zvonovi PE-HD, POLIESTER


Zvonovi so namenjeni za ločeno zbiranje odpadkov na ekoloških otokih in drugih javnih površinah v mestnih jedrih in naseljih. Odlično se podajo tudi pred etažne stanovanjske stavbe in poslovne stavbe večjih površin. Prednost uporabe zvonov je velika prostornina, saj so dabavljivi od velikosti 2000 litrov naprej. Pester izbor barv nam omogoča, da vam dobavimo zvonove, ki bodo v enakih barvah, kot jih sicer uporabljate za določeno frakcijo.

 

Glede na vaše želje, potrebe in tehnične zmožnosti praznjenja zvonov, vam bomo svetovali najbolj primernega za vas in vaše podjetje. Na voljo so zvonovi različnih oblik, prostornin in materialov.

mini-sinterplast_moder_1_bigmini-sinterplast_moder_2_bigmini-sinterplast_oranzen_bigmini-sinterplast_rumen_bigmini-sinterplast_zelen_big


 

Vrsti odpadka, ki se bo odlagal v posamezni zvon prilagodimo tudi obliko odprtin za odlaganje. Po želji izdelamo tudi nalepke za označevanje zvonov, kjer lahko uporabniku dodatno pojasnimo katera frakcija se odlaga v kateri zvon, prav tako pa so lahko na nalepki navodila za pravilno odlaganje odpadkov.

 

Katalogi zvonov:

 

Za več informacij smo vam na voljo preko kontaktnih podatkov ali spletnega obrazca.