Urbana oprema za ulice in mestne parke


Program urbana oprema zajema opremo za ulice, javne površine, mestne parke in podobno. Sem uvrščamo predvsem klopi, korita za rože, pepelnike, stojala za kolesa,…

 

Spodaj izberite opremo, ki vas zanima.

 

V sklopu urbane opreme za ulice in mestne parke ponujamo klopi namenjene za zunanjo uporabo . Klopi so sestavljene iz kovinskega okovja in letev.

V podjetju EKO MARC d.o.o. smo oblikovali različne oblike korit za rože, ki so sestavljena iz betonskega korita in kovinskega ohišja-obloge . Dobavimo vam lahko novo korito ali obnovimo vašega obstoječega (izdelava kovinskega ohišja-obloge na podlagi že obstoječega betonskega korita).

V okolici šol in v mestnih parkih je postavitev mize (poleg klopi) smotrna zadeva. Otroci bodo na ta način lahko izkoristili prosti čas po končanem šolskem pouku, ko čakajo na prevoz proti domu.

V okviru urbane opreme nudimo različno ponudbo pepelnikov za zunanjo uporabo . Vsi pepelniki so bili razviti s strani našega podjetja.

V mestno središče se velikokrat pripeljemo tudi s kolesom. Med opravljanjem raznih aktivnosti, moramo kolo parkirati in varno zakleniti.

Za osvežitev v mestnih parkih in sprehajalnih/kolesarskih poteh.

 
V podjetju EKO MARC d.o.o. vam v okviru lastnega inženiringa prilagodimo opremo glede na vaše želje in potrebe. Na podlagi tega izdelamo idejno zasnovo, nadalje pa pripravimo načrte za izdelavo, na podlagi katerih se izdela točno takšen izdelek, kot ga želi kupec. Možno je veliko izvedb; s svojimi izkušnjami in znanjem na tem področju pa vam svetujemo, da skupaj zasnujemo vizualno privlačen in tudi za uporabo praktičen izdelek.
 
Za več informacij smo vam na voljo preko kontaktnih podatkov ali spletnega obrazca.